Skor Online - Shoppa Skor På Nätet Hos datateknik30.se
Sweden
Valutor:
  Logga in  |   Skapa konto  |  
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Läs dessa politik noggrant innan du gör din beställning.

Vi erbjuder en 7-dagars retur och utbyte garanti på alla produkter. Om du vill returnera eller byta en vara, kontakta oss i förväg för ytterligare instruktioner. Fraktkostnaden som orsakas vid retur eller utbyte ska betalas av köparen.

Lämna tillbaka

Om du vill återgå dina objekt, vänligen meddela oss först, med angivande av skäl och ordernummer för retur inom 7 dagar efter mottagandet. Alla objekt måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla paket ska skickas via en spårbar metod. Vår butik är inte ansvarig för de paket som går förlorade under retur. Var uppmärksam skall fraktkostnaden betalas av köparen. Vänligen kontakta oss med alla dina frågor och funderingar innan du lägger din beställning.

Utbyta

Objekt måste gås tillbaka inom 7 dagar efter leverans och kunden ansvarar för alla fraktkostnader som orsakas av hela utbytesprocessen. Alla objekt kan endast bytas ut mot de produkter som har samma pris, tänk på att vår butik kommer att utfärda ersättnings när avkastningen har mottagits.

För Annullering

Om du har gjort en beställning och vill avbryta det senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Men om din beställning har skickats, det kan inte avbrytas förrän produkterna returneras.

Återbetalning

Återbetalning ordnas så snart returprodukter har tagits emot. Om du är på grund av en återbetalning för icke-retur poster, kommer en återbetalning utfärdas när du kontaktar oss om problemet. När bidraget lämnas in, kan du räkna med att få pengarna inom 15-25 arbetsdagar som det tar en viss tid för kreditkortsföretag och banken för att bearbeta återbetalningen.

Om dina frågor inte uppfyller returpolicy, vänligen kontakta oss.

Du har IP-adress: 3.233.220.21     Skor Online , Adidas Originals , nike skor dam , asics Herr , converse skor , new balance skor